Coffee Break – svieža prestávka v biznis centre

 Coffee Break – svieža prestávka v biznis centre

 

Bratislavský Technopol je miestom pre biznis už niekoľko desaťročí. Nachádza sa v ňom množstvo firiem, miestny úrad, ale aj lekáreň, kvetinárstvo, či mini potraviny. Medzi gurmánmi a aj u nás na stránke už viackrát zarezonovalo meno skvelej Liviano Restaurant, ktorá svoje miesto tiež našla v Technopole. Málokto však vie, že na prízemí sa nachádza aj milý koncept kaviarne Coffee Break.

Coffee Break

Kaviareň ukrytá v administratívnej budove, pôsobí mimoriadne útulne. Môžu za to nielen veľké okná s výhľadom na Chorvátske rameno, ale aj príjemné zariadenie. Interiér ponúka odhalený strop, industriálne lampy, ale aj vtipné a výstižné nápisy na kriedových stenách.

Coffee Break

Coffee Break

Coffee Break

Coffee Break od rána šteklí nošteky vôňou čerstvých sendvičov a croissantov so šunkou, syrom a zeleninou, ktoré sa pripravujú denne priamo v prevádzke. Z panvice rovno na tanier dostanete chutnú omeletu s rôznymi príchuťami, praženicu či hemendex. Alebo máte chuť na domácu nátierku? Milá obsluha vám ju rada prinesie.

Coffee Break

Coffee Break

Ak máte radi skôr sladké, ste na správnom mieste. Koláče a zákusky sa pripravujú podľa domácich receptov. Myslelo sa aj na tých, ktorí maju intolerancie, a tak nechýbajú aj raw, či vegan koláčiky. K nim samozrejme patrí kávička značky Café Diemme, kvalitný čaj a sezónne limonády.

Coffee Break

Coffee Break

Raňajky, či skoré ranné stretnutie, či len posedenie pri kávičke. To všetko ocenia nielen návštevníci Technopol Centrum, ale aj ľudia z okolia, či biznismeni hľadajúci príjemné miesto na kávu s ponukou dobrého a bezplatného parkovania(1 hod. v cene).

Coffee Break

Technopol Centrum nájdete aj na facebooku.

Text: Simona Budinská

Foto: Ondrej Bobek

 

Zdieľajte článok na sociálnych sieťach

Portál Kávičkári.sk vznikol v roku 2011 ako priestor pre všetkých nadšencov a milovníkov pôžitkov - dobrej kávy, jedla, zaujimavých miest a podujatí. Počas desaťročia pôsobenia priniesol stovky zauijímavých informácii, v ktorých sa rozoberala káva, slovenské pražiarne kávy, výrobcovia produktov, majitelia a prevádzkovatelia reštaurácii, šéfkuchári, ale i pomoc celému segmentu HoReCa.

Zobraziť všetky články autora >

Odporúčané články