Editorial

editoriál

Editoriál: Kuchaři, jsi volán před prince!

Ak nie ste jedným zo zákazníkov, ktorý v reštaurácii hľadí len na veľkosť porcie, jej cenu, prípadne na to či je možné platiť stravnými lístkami, nemusíte byť práve gastro guru. Je tu však istá nádej, že sa na gastronómiu pozeráte inak ako väčšina slovenských stravníkov. Pri práci v RTVS som sa denne stretávala so širokou plejádou ľudí. Od hercov, komikov cez redaktorov až po technických pracovníkov. Mimoriadne zaujímavou skupinou však boli šéfkuchári, ich pokora, ale aj talenty často dobiehali tie javiskové, či televízne. Boli to prevažne skromní introverti, avšak našli sa aj takí, ktorým ego kypelo z hrncov. Kto vlastne sú? Iste poznáme tých, čo objavujú na stránkach časopisov a na televíznych obrazovkách, ale naozaj to stačí?  

Čítajte ďalej