Cestou za pôžitkami smer Praha

 Cestou za pôžitkami smer Praha

Praha je blízko aj ďaleko a je vhodným cieľom aj na rýchly jednodenný výlet, pokiaľ máte dobré auto, ktoré by ste radi prevetrali. Tak ako my, keď sme si prebrali prekvapenie v podobe čierneho geparda BMW M550d. 

 

 

 

bmw 550d

bmw 550d

 

Zaparkovať vo veľkom štýle takmer na Václaváku, to je také naše. A urobiť tam zápchu, aby sme mohli autíčku nafotiť pekné fotečky, tak to ešte viac. Auto si ich jednoznačne zaslúži. Na nestabilnej diaľnici plnej prác sa držalo a so štýlom elegána ukazovalo ostatným, kto je tu skutočný šéf. Počas nútených páuz a zápch sme si aspoň mohli vychutnať vnútorné technológie, ktoré nám auto ponúkalo. A počas voľnejších častí sme dovolili gepardovi sa plne rozparádiť. Pozor, tento športový šesťvalec je vás schopný stlačiť do sedačky s krátkodobou stratou dychu!

 

bmw auto test

bmw 550d test praha

 

Fotografa Ondreja sme našťastie nezrazili a on sa mohol pokojne venovať svojej ďalšej činnosti – foteniu jedál v novinke na námestí, medusackom koncepte Barrock. Ten nás príjemne prekvapil nielen zmiešaným česko-slovenským personálom, ale aj prešpekulovaným interiérom, či super jedlom.

 

 

barock praha IMG_7268 IMG_6930

 

Po rockovom údere to chcelo trošku schladenia a nasatia starosvetskej atmosféry. Premiestnili sme sa kúsok nižšie, na Národní třídu, kde sídli kaviareň Louvre, o ktorej sme už na stránke písali.

 

historická kaviareň Praha historická kaviareň Praha

 

Po krásnych zážitkoch sme znovu sadli do „nášho“ čierneho krásavca a nechali sme sa pohodlne unášať cestou domov. Spoločnosť nám robila aj šéfredaktorka Diva.sk, Zuzka Valovičová, ktorá si ako skúsený autotester, tiež vyskúšala jazdu a jej komfortné plynutie.

 

auto test bmw550d

 

Touto cestou ďakujeme BMW group Slovakia za zapožičanie autíčka pre našu redakciu.

 

 

Text: Simona Budinská

Foto: Ondrej Bobek

Zdieľajte článok na sociálnych sieťach

Portál Kávičkári.sk vznikol v roku 2011 ako priestor pre všetkých nadšencov a milovníkov pôžitkov - dobrej kávy, jedla, zaujimavých miest a podujatí. Počas desaťročia pôsobenia priniesol stovky zauijímavých informácii, v ktorých sa rozoberala káva, slovenské pražiarne kávy, výrobcovia produktov, majitelia a prevádzkovatelia reštaurácii, šéfkuchári, ale i pomoc celému segmentu HoReCa.

Zobraziť všetky články autora >

Odporúčané články