Nedeľné varenie

Grandhotel tatra šéfkuchár

Nedeľné varenie – Vianočné menu z Grandhotela

  Keď sa spoja tradície s moderným náhľadom, vysmážaný kapor sa premení na exkluzívny zážitok so štyrmi hviezdičkami. Inšpirujte sa sviatočnými receptami šéfkuchára Petra Novotného z Grandhotela Tatra a pripravte si spolu s nami kompletné vianočné menu s predjedlom a voňavým dezertom.   1.Divinová paštéta s pistáciami Suroviny: cibuľa, pár strúčikov cesnaku, žemle, mlieko, jelenie

Čítajte ďalej
Jozef Jando šéfkuchár

Nedeľné varenie: Čarovné recepty zo špajze

  Kde bolo, tam bolo, bola raz jedna špajza, ktorá dokázala čarovať. Vďaka pár ingredienciám a chuti variť stvorila pochúťky, ktoré milujú snáď všetci. Nechajte sa nimi inšpirovať.   1.Domáci hovädzí hamburger s volským okom, karamelizovanou cibuľkou a slaninkou Suroviny: Na výrobu domácej žemle ( 7 porcií) potrebujeme: mlieko 2 dcl, voda 2 dcl, lyžica cukru (med), lyžica soli, 1 celé droždie, lyžica

Čítajte ďalej
White Dragon

Nedeľné Varenie – Inšpirácia od bieleho draka

  Vychutnajte si dnešné slnečné počasie slnečným jedlom, ktoré vám pripravil priamo biely drak. Vlastne šikovný team z prevádzky White Dragon, z Mlynskej doliny v Bratislave. Exotické chute vám pripomenú letnú dovolenku, prípadne vás naladia na tú ďalšiu, minimálne na jej plánovanie pri nedeľnom stole. 1.Kúsky kuraťa v kokosovom mlieku Suroviny: 180g kuracie prsia, 0,15l kokosové mlieko,

Čítajte ďalej
dukátové buchtičky liviano

Nedeľné varenie – Život podľa Liviano

Bratislavská reštaurácia Liviano je medzi pôžitkármi známym pojmom. Pravidelne sa umiestňuje v rebríčkom TOP reštaurácií na Slovensku. Už roky ju vedie skúsený mladý šéfkuchár, Martin Miklošík, ktorý si pre našu rubriku „Nedeľné varenie“ pripravil špeciálne recepty.  1.Hovädzí tatarák s nakladanými horčičnými semienkami a sušeným vaječným žĺtkom Suroviny: Tatarák: 100g hovädzia sviečková, kečup, dijonská horčica, worchester omáčka, soľ,

Čítajte ďalej