Reštaurácie

KRUMPLA – Dá sa zamilovať do zemiaku?

  Nový koncept v centre Bratislavy vás presvedčí, že aj obyčajný zemiak dokáže byť gurmánskym zážitkom. Na Slovensku je zatiaľ jediný svojho druhu. Žiadne „z každého rožka troška” či jedálny lístok hrúbky malej Biblie. Reštaurácia KRUMPLA nekrompromisne stavia na jedinej ingrediencii — na zemiaku. Hlavnú hviezdu pritom šikovné ručičky jej kuchárov plnia tými najlahodnejšími plnkami, ktoré sú fúziou kuchýň z

Čítajte ďalej
Racquet reštaurácia NTC

Racquet: Gastronomický zážitok (nielen) pre športovcov

Začína sa úžasné obdobie plné slnečných dní ako stvorené na športovanie a oddych. Leto zvádza nielen aktívnych, ale aj príležitostných športovcov tráviť čas v prírode. V meste to však nie je vždy najjednoduchšie. My sme pre vás našli miesto, kde sa budete aj v horúcom veľkomeste cítiť príjemne. A ak ste radšej iba divákom športu a gurmánom, určite si aj vy prídete na svoje.

Čítajte ďalej
Menu

Reštaurácia, ktorá sa nemení a je to dobre.

  Liviano restaurant je na trhu už vyše 11 rokov, počas ktorých Slovensko naučila na fine dining, teda vysokú školu gastronómie. Nenápadná zvonku, s veľkým srdcom vnútri. Stále na stabilnej adrese, v Bratislavskom Technopole, na Kutlíkovej 17. Reštauráciu rozbiehala a dodnes vedie nadaná manažérka Adriana Husáková, ktorá mala pod palcom aj talenty, ktoré v nej

Čítajte ďalej
degustačné menu

V Hoteli Lomnica sme sa dotkli hviezd. Aj tých michelinských

Hotel Lomnica sa 18. a 19. mája stal centrom gurmánskeho diania na celom Slovensku. Zavalila ho lavína chutí v podaní dvoch špičkových kuchárov, tí si pripravili kreatívnu reinterpretáciu tatranských kulinárskych tradícií. Hlavnými hviezdami gurmánskeho večera boli uznávaný šéfkuchár Tomáš Levý z hotelovej reštaurácie Sissi a hosťujúci michelinský šéfkuchár Radek Kašpárek z pražskej reštaurácie Field. Aké tromfy vytiahli z rukávov svojich rondonov?

Čítajte ďalej
Zelená Žaba

V objatí prírody

Zelená žaba bola roky pre mnohých z nás synonymom dokonalého odpočinku v príjemnom prostredí hôr. Spomienky zružovejú a ilúzia dokonalosti zas vystupuje napovrch, najmä, keď prídeme o niečo čo máme radi. Zelená žaba bola niekoľko rokov zatvorená a chátrala. Šikovný investor jej však vdýchol druhý život a podobu, ktorá predčila všetky naše predstavy.

Čítajte ďalej