Vynovené Gio Caffe- Gelato Italiano víta jar so štýlom

 Vynovené Gio Caffe- Gelato Italiano víta jar so štýlom

 

Niektoré prevádzky nám skrátka prirastú viac k srdcu. Možno je to aj tým, že časť nášho tímu pochádza z Nitry, alebo tým, že práve v Gio Caffe – Gelato Italiano, sme sa naučili jesť zmrzlinu. A preto nás veľmi teší, že napriek stálemu úspechu prevádzky, majiteľ a šikovná prevádzkárka Soňa nezaspali na vavrínoch a rozhodli sa gelatériu osviežiť jemným redizajnom.

My sme samozrejme pri tomto vynovení nemohli chýbať a spolu s jarnými lúčmi sme si vychutnali aj našu obľúbenú zmrzlinu. Tú vám virtuálne poslať nevieme, avšak vás aspoň potešíme obrázkami z vynoveného „Gia“, ako mu Nitrania po domácky hovoria.

Gio Caffe Gelato Italiano Nitra Gio Caffe Gelato Italiano Nitra Gio Caffe Gelato Italiano Nitra

Spodná časť rozkvitla a dostala zelenú. Doslova.

Gio Caffe Gelato Italiano Nitra kvety

Poschodie prešlo výraznejšími zmenami. Namiesto nebesky modrej, na ktorú sme tu boli zvyknutí, sa dostávame do retro červenej fantázie.

Gio Caffe Gelato Italiano Nitra dámy

A solitérom miestnosti však stále zostáva to najkrajšie. Nezabudnuteľný výhľad na dominantu Nitry. Vychutnajte si ho spolu s nami.

Gio Caffe Gelato Italiano Nitra výhľad

Prečo sa rozhodlo vedenie „Gia“ isť do redizajnu? „Po piatich rokoch sa nám zažiadalo vizuálnej zmeny. A rovnako sme chceli, aby sa zákazníci cítili ako v novom. Nábytok sme ponechali, máme tieto kusy radi a súčasná nábytkárska výroba takéto zariadenia neposkytuje,“ prezradila o vynovení womanmanager Soňa Lávová. Tak do videnia v Nitre, priatelia!

 

 

Text: Simona Budinská

Foto: Ondrej Bobek

Zdieľajte článok na sociálnych sieťach

Portál Kávičkári.sk vznikol v roku 2011 ako priestor pre všetkých nadšencov a milovníkov pôžitkov - dobrej kávy, jedla, zaujimavých miest a podujatí. Počas desaťročia pôsobenia priniesol stovky zauijímavých informácii, v ktorých sa rozoberala káva, slovenské pražiarne kávy, výrobcovia produktov, majitelia a prevádzkovatelia reštaurácii, šéfkuchári, ale i pomoc celému segmentu HoReCa.

Zobraziť všetky články autora >

Odporúčané články